Čokoladni kvašeni zavitekPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Čokoladni zavitek - Kvašeni

Čokoladni kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je z okusnim nadevom sestavljenega iz čokoladne zmesi.

Čokoladni kvašeni zavitek je primerena jed za zajtrk in malico, nepogrešljiv pa je pri vsakem čaju in omamno dobri kavi.

Rožičev kvašeni zavitekPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Rožičev zavitek - Kvašeni

Rožičev kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je z okusnim nadevom sestavljenega iz rožičev.

rožičev kvašeni zavitek je primerena jed za zajtrk in malico, nepogrešljiv pa je pri vsakem čaju in omamno dobri kavi.

Kalčkova poticaPEKARNE PTUJ

Potice - Kalčkova potica

Kalčkova potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Kalčkova potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz kalčkov.

Orehova poticaPEKARNE PTUJ

Potice - Orehova potica

Orehova potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Orehova potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz orehov.

Rožičeva poticaPEKARNE PTUJ

Potice - Rožičeva potica

Rožičeva potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Rožičeva potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz rožičev.

Makova poticaPEKARNE PTUJ

Potice - Makova potica

Makova potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Makova potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz maka.

Rezina kalčkovaPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Rezina kalčkova - Kvašena

Kalčkova rezina je pripravljena iz okusnega kvašenega testa. Polnjena in zvita je iz okusnega nadeva sestavljenega iz okusnih ter omamno dobrih kalčkov.

Krpičasti jabolčni zavitekPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Krpičasti jabolčni zavitek - Kvašeni

Krpičasti jabolčni kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je iz okusnega nadeva sestavljenega iz svežih jabolk katere so slovenskega porekla.

Sirov zavitek kvašeniPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Sirov zavitek - Kvašeni

Sirov kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je iz okusnega nadeva sestavljenega iz svežega sira, kateri je slovenskega porekla.

Francoski rogljičekPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Francoski rogljiček

Croissant ali po Slovensko francoski rogljiček, v francoščini pomeni polmesec, zato se tudi to pecivo, ki ga Francozi in gurmani širom sveta, tako radi uživajo za zajtrk, imenuje croissants.

Francoski rogljički so dobri že sami po sebi, še boljši pa so, če jih okusimo in se posladkamo v kombinaciji z maslom ali marmelado. Francoski rogljički lahko imajo tudi čokoladni ali slan nadev, naprimer šunko ter sir.