PEKARNE PTUJ
Pekovsko pecivo - Čokoladni zavitek - Kvašeni
Čokoladni kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je z okusnim nadevom sestavljenega iz čokoladne zmesi.
Čokoladni kvašeni zavitek je primerena jed za zajtrk in malico, nepogrešljiv pa je pri vsakem čaju in omamno dobri kavi.
PEKARNE PTUJ
Pekovsko pecivo - Rožičev zavitek - Kvašeni
Rožičev kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je z okusnim nadevom sestavljenega iz rožičev.
rožičev kvašeni zavitek je primerena jed za zajtrk in malico, nepogrešljiv pa je pri vsakem čaju in omamno dobri kavi.
PEKARNE PTUJ
Potice - Kalčkova potica
Kalčkova potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Kalčkova potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz kalčkov.
PEKARNE PTUJ
Potice - Orehova potica
Orehova potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Orehova potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz orehov.
PEKARNE PTUJ
Potice - Rožičeva potica
Rožičeva potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Rožičeva potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz rožičev.
PEKARNE PTUJ
Potice - Makova potica
Makova potica je v Ptujskih pekarnah pripravljena iz kvašenega testa. Makova potica je polnjena in zavita z okusnim nadevom sestavljenim iz maka.
PEKARNE PTUJ
Pekovsko pecivo - Rezina kalčkova - Kvašena
Kalčkova rezina je pripravljena iz okusnega kvašenega testa. Polnjena in zvita je iz okusnega nadeva sestavljenega iz okusnih ter omamno dobrih kalčkov.
PEKARNE PTUJ
Pekovsko pecivo - Krpičasti jabolčni zavitek - Kvašeni
Krpičasti jabolčni kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je iz okusnega nadeva sestavljenega iz svežih jabolk katere so slovenskega porekla.
PEKARNE PTUJ
Pekovsko pecivo - Sirov zavitek - Kvašeni
Sirov kvašeni zavitek je pripravljen iz okusnega kvašenega testa. Polnjen je iz okusnega nadeva sestavljenega iz svežega sira, kateri je slovenskega porekla.
PEKARNE PTUJ
Pekovsko pecivo - Francoski rogljiček
Croissant ali po Slovensko francoski rogljiček, v francoščini pomeni polmesec, zato se tudi to pecivo, ki ga Francozi in gurmani širom sveta, tako radi uživajo za zajtrk, imenuje croissants.
Francoski rogljički so dobri že sami po sebi, še boljši pa so, če jih okusimo in se posladkamo v kombinaciji z maslom ali marmelado. Francoski rogljički lahko imajo tudi čokoladni ali slan nadev, naprimer šunko ter sir.