Testo za picoPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo - Polpečeno belo testo za pice

Polpečeno belo testo za pice je pekovsko pecivo v obliki polizdelka in je namenjeno kot podloga iz testa, za pripravo okusnih ter sočnih pic.

Okrogla picaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Pica okrogla

Okrogla pica je okusno belo pekovsko pecivo, sestavljeno iz testa in dodatkov, paradižnika, šunke, gobic in sira.

Ustvarjanje pice ter testa za pico ni vedno najhitrejši postopek je pa dokaj preprost, in če ste ljubitelj te priljubljene italijanske hrane, je vredno truda, da poskusite naše okusne in sočne pice.

Pica rezanaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Pica rezana

Pica rezana je okusno belo pekovsko pecivo, sestavljeno iz testa in dodatkov, paradižnika, šunke, gobic in sira.

Ustvarjanje pice ter testa za pico ni vedno najhitrejši postopek je pa dokaj preprost, in če ste ljubitelj te priljubljene italijanske hrane, je vredno truda, da poskusite naše okusne in sočne pice.

Ocvirkova pogačaPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo posebne vrste - Ocvirkova pogača

Ocvirkova pogača je okusno belo pekovsko pecivo, sestavljeno iz testa in dodatkov, ocvirkov.

Ustvarjanje in peka ocvirkove pogače ni vedno najhitrejši postopek je pa dokaj preprost, in če ste ljubitelj te priljubljene hrane, je vredno truda, da poskusite naše okusne in sočne pogače z ocvirki.

Primorska žemljaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Primorska žemlja

Primorske žemlje so pekovsko pecivo, katero je pripravljeno iz bele moke, imenujemo pa jih drobno pekovsko pecivo. Primorsko žemljo prepoznate po omamno hrustljavem okusu, znamentim vonjem ter značilnem dvojnem prečnem si rezu na površini.

Iz primorskih žemelj si lahko s pomočjo najrazličnejših kombinacij pripravite okusne in omamno dobre sendviče, katerih ne boste kar tako pozabili.

Pekovski parkelj, miklavž iz testaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Pekovski parkelj

Pekovski parkelj so pekovsko pecivo, katero je pripravljeno iz bele moke, imenujemo pa jih drobno pekovsko pecivo. Pekovski parkelj je narejen ročno s strani pekovskih mojstrov in ga prepoznamo po njegovi značilni obliki omamnem sladkastem okusu in znamentim vonjem...

Pekovski parkelj je dobavljiv v različnih velikostih...

CiabattaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Ciabatta

Ciabbata je pekovsko pecivo, katera je pripravljeno iz bele moke, imenujemo pa jih tudi drobno pekovsko pecivo. Ciabatta se v pekarni Ptuj izdeluje izključno na ročno način s strani pekovskih mojstrov prepoznamo pa jo po njeni značilni obliki, rustikalni skorji in znamentim vonjem... Ciabatta je zelo primerna za izdelavo sendvičev in kot priloga različnim jedem.

Ciabatta je dobavljiva v različnih velikostih in okusih... (klasična, čebulna)..