Graham štručkaPEKARNE PTUJ

Pšenično polnozrnato pekovsko pecivo - Graham štručka

Graham štručka je pšenično polnozrnato pekovsko pecivo podolgovate oblike v obliki štručke. Graham štručko prepoznamo po nežno zapečeni skorji, ter omamnem okusu drobnega polnozrnatega pekovskega peciva.

Graham štručka je drobni pekovski izdelek, ki se uporablja za pripravo najrazličnejše prehrane kot so okusni sendviči v najrazličnejših izvedbah.

Naj izpostavimo da je graham štručka sestavljena iz polnozrnate graham moke, katero dobimo tako, da zmeljemo očiščeno celo pšenično zrnje, z otrobi vred. V primerjavi z belo moko ima graham moka mnogo več mineralov ter vlaknin, v njej pa najdemo vitamine kot so: A, B, E in K, beljakovine ter nenasičene maščobne kisline.

Z uživanjem pekovskih izdelkov iz graham moke lahko tako zelo prispevamo k svoji pravilni in zdravi prehrani.

Graham žemljaPEKARNE PTUJ

Pšenično polnozrnato pekovsko pecivo - Graham žemlja

Graham žemlja je pšenično polnozrnato pekovsko pecivo v obliki žemlje. Graham žemljo prepoznamo po nežno zapečeni skorji, ter omamnem okusu drobnega polnozrnatega pekovskega peciva.

Graham žemlja je drobni pekovski izdelek, ki se uporablja za pripravo prehrane kot so okusni sendviči v najrazličnejših izvedbah s kombinacijo sirov in zelenjave.

Naj izpostavimo da je graham žemlja sestavljena iz polnozrnate graham moke, katero dobimo po postopku, da zmeljemo očiščeno celo pšenično zrnje, z otrobi vred. V primerjavi z belo moko ima graham moka mnogo več mineralov ter vlaknin, v njej pa najdemo vitamine kot so: A, B, E in K, beljakovine ter nenasičene maščobne kisline.

Z uživanjem pekovskih izdelkov iz graham moke lahko tako zelo prispevamo k svoji pravilni in zdravi prehrani.

Graham bombetkaPEKARNE PTUJ

Pšenično polnozrnato pekovsko pecivo - Graham

bombetka

Graham bombetka je pšenično polnozrnato pekovsko pecivo v obliki hlebčka ali bombetke. Graham bombetko prepoznamo po nežno zapečeni skorji, ter omamnem okusu drobnega polnozrnatega pekovskega peciva.

Graham bombetka je drobni pekovski izdelek, ki se uporablja kot priloga najrazličnejšim jedem.

Naj izpostavimo da je graham bombetka sestavljena iz polnozrnate graham moke, katero dobimo po postopku, zmletega očiščenega ter celega pšeničnega zrnja, z otrobi vred. V primerjavi z belo moko ima graham moka bistveno več mineralov ter vlaknin, v njej pa najdemo vitamine kot so: A, B, E in K, beljakovine ter nenasičene maščobne kisline.

Z uživanjem pekovskih izdelkov iz graham moke lahko tako zelo prispevamo k svoji pravilni in zdravi prehrani.

Julin pecivo - ŽemljaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo s semeni - Julin žemlja

Julin pecivo v obliki žemlje je belo pekovsko pecivo s semeni, katero je hrustljavo in mehke strukture v svoji sredici. Uporabljamo jo lahko za pripravo najrazličnejših polnozrnatih sendvičev ali kot dodatek k različnim jedem.

Naj še omenimo da je polnozrnato pecivo - Julin žemlja, odlično predvsem iz vidika za zdravje mehurja, saj takšno pecivo vsebuje zelo veliko količino vlaknin, katere so pomembne za ves prebavni sistem. Polnozrnato pecivo tako pomaga pri hitrejšem transportu odpadnih snovi iz našega telesa, to pa pomeni manj napenjanja in stiskanja v trebuhu in mehurju.

Baronovo pecivoPEKARNE PTUJ

Pšenično pekovsko pecivo s semeni - Baronovo pecivo

Baronovo pecivo je pšenično pekovsko pecivo s semeni, katero je odličnega in polnega okusa in ima visoko vsebnost vlaknin.

Baronovo pecivo prepoznamo po notranji sestavi in vsebnosti najrazličnejših semen (sezam, ovseni kosmiči, lan, sončnična semna, semena buč), narejeno pa je v obliki majhnih ter okroglih hlebčkov.

Naj še omenimo da je polnozrnato pecivo, odlično predvsem iz vidika za zdravje mehurja, saj takšno pecivo vsebuje zelo veliko količino vlaknin, katere so pomembne za ves prebavni sistem. Polnozrnato pecivo tako pomaga pri hitrejšem transportu odpadnih snovi iz našega telesa, to pa pomeni manj napenjanja in stiskanja v trebuhu in mehurju.

Sovital pecivoPEKARNE PTUJ

Pšenično mešano pekovsko pecivo - Sovital pecivo

Pšenično mešano pekovsko pecivo posebne vrste ali Sovital pecivo, je visokokakovostno pecivo s semeni, v obliki podolgovate štručke, je polnega okusa in ima visoko vsebnost vlaknin. Prepoznamo ga po posipu iz semen (sezam, ovseni kosmiči, lan, sončnična semna) na njegovi površini. Sovital ponozrnato pecivo lahko uporabimo kot dodatek k najrazličnejšim jedem, iz njih pa lahko pripravimo okusne in polnozrnate sendviče.

Polnozrnato mešano pekovsko pecivo, je odlično predvsem iz vidika za zdravje ljudi, saj takšno pecivo vsebuje zelo veliko količino vlaknin, katere so pomembne za ves prebavni sistem. Polnozrnato pecivo tako pomaga pri hitrejšem transportu odpadnih snovi iz našega telesa, to pa pomeni manj napenjanja in stiskanja v trebuhu in mehurju.

Pecivo z bučnicamiPEKARNE PTUJ

Pšenično mešano pekovsko pecivo - Pecivo z bučnicami

Pecivo z bučnicami je pšenično mešano pekovsko pecivo posebne vrste, je visokokakovostno pecivo s semeni buč, v obliki podolgovate štručke, je polnega okusa in ima visoko vsebnost vlaknin. Prepoznamo ga po posipu iz semen (buč) na njegovi površini. Pecivo z bučnicami je ponozrnato pecivo, katero lahko uporabimo kot dodatek k najrazličnejšim jedem, iz njih pa lahko pripravimo okusne in polnozrnate sendviče.

Polnozrnato mešano pekovsko pecivo z bučnicami, je odlično predvsem iz vidika za zdravje ljudi, saj takšno pecivo vsebuje zelo veliko količino vlaknin, katere so pomembne za ves prebavni sistem. Polnozrnato pecivo z bučnicami pomaga pri hitrejšem transportu odpadnih snovi iz našega telesa, to pa pomeni manj napenjanja in stiskanja v trebuhu in mehurju.

Mini bige z različnimi posipiPEKARNE PTUJ

Pšenično pekovsko pecivo - Mini bige z različnimi posipi -

Buče, Sovital, Mak, Sezam

Mini bige z različnimi posipi je drobno pekovsko pecivo s posipi iz buč, sovitala, maka in sezama in je narejeno v obliki podolgovate štručk sprijetih v en kos. Mini bige so polnega okusa in imajo visoko vsebnost vlaknin.

Prepoznamo jih po posipu iz najrazličnejših semen na njihovi površini. Mini bige so ponozrnato pecivo, katero lahko uporabimo kot dodatek k najrazličnejšim jedem.

Polnozrnato mešano pekovsko pecivo je odlično predvsem iz vidika za zdravje ljudi, saj takšno pecivo vsebuje zelo veliko količino vlaknin, katere so pomembne za ves prebavni sistem. Polnozrnato pecivo tako pomaga pri hitrejšem transportu odpadnih snovi iz našega telesa, to pa pomeni manj napenjanja in stiskanja v trebuhu in mehurju.

Pecivo z zeliščnim maslomPEKARNE PTUJ

Maščobno pekovsko pecivo - Pecivo z zeliščnim maslom

Pecivo z zeliščnim maslom je maščobno pekovsko pecivo polnjeno z okusnim maslom narejenim iz najrazličnejših zelišč, to maslo pa je tudi slovenskega porekla.

Pecivo z zelišči in zeliščnim maslom je polnega okusa in idealno ter primerno za okusni zajtrk ali malico.

Graham pecivo z zeliščnim maslomPEKARNE PTUJ

Maščobno pekovsko pecivo - Graham pecivo z zeliščnim

maslom

Graham pecivo z zeliščnim maslom je maščobno pekovsko pecivo polnjeno z okusnim maslom narejenim iz najrazličnejših zelišč, to maslo pa je tudi slovenskega porekla.

Graham pecivo z zelišči in zeliščnim maslom je polnega okusa in idealno ter primerno za okusni zajtrk ali malico.