Štručka hobi podaljšanaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Štručka hobi podaljšana

Štručka hobi podaljšana, je pšenično belo pekovsko pecivo podolgovate oblike v obliki štručke. Štručko hobi prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva.

Štručka hobi je pekovski izdelek, ki se uporablja za pripravo hot-dok prehrane v kombinaciji okusnih daljših hrenovk, klobas, ketchapa in zelenjave.

PletenicaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Pletenica

Pletenica, je pšenično belo pekovsko pecivo, ki je ročno sestavljeno in pleteno v obliki štručke iz treh podolgovatih pramenov. Pletenico prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva.

Pletenica je pekovski izdelek, ki se lahko konzumira kar s pomočjo trganja samega izdelka.

Pletenica z makomPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Pletenica z makom

Pletenica z makom, je pšenično belo pekovsko pecivo, ki je ročno sestavljeno in pleteno v obliki štručke iz treh podolgovatih si pramenov. Pletenico prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva, katero na površini krasi posip iz maka.

Pletenica z makom je pekovski izdelek, ki se lahko konzumira kar s pomočjo trganja samega izdelka.

Hamburger brez posipaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Hamburger brez posipa

Hamburger brez posipa, je pšenično belo pekovsko pecivo, v obliki okroglega hlebčka, prepoznamo pa ga po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva.

Hamburger je pekovski izdelek, ki se lahko konzumira kar s pomočjo trganja samega izdelka, iz njega pa lahko v kombinaciji najrazličnejšega mesa ali zelenjave, pripravimo okusen in sočen hamburger.

Hamburger s posipom - SezamPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Hamburger s posipom - Sezam

Hamburger s posipom, je pšenično belo pekovsko pecivo, v obliki okroglega hlebčka, prepoznamo pa ga po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva, katerega na površini krasi posip iz sezama.

Hamburger je pekovski izdelek, ki se lahko konzumira kar s pomočjo trganja samega izdelka, iz njih pa lahko v kombinaciji najrazličnejšega mesa ali zelenjave, pripravimo okusen in sočen hamburger ter jed za vso družino.

Štručka makovaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Štručka makova

Štručka z makom ali makova štručka je pšenično belo pekovsko pecivo podolgovate oblike v obliki štručke. Štručko prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva, katerega na površini posip iz maka.

Štručka z makom je pekovski izdelek, ki se lahko uporablja za pripravo hot-dok prehrane v kombinaciji okusnih hrenovk, klobas, ketchapa in zelenjave, iz njih pa lahko tudi pripravimo okusne sendviče.

Štručka s siromPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Štručka s sirom

Štručka s sirom ali sirova štručka je pšenično belo pekovsko pecivo podolgovate oblike v obliki štručke. Štručko prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva, katerega na površini krasi nežno in rahlo hrustljavo zapečen sir slovenskega porekla.

Štručka s sirom je drobni pekovski izdelek, ki se lahko uporablja za pripravo hot-dok prehrane v kombinaciji okusnih hrenovk, klobas, ketchapa in zelenjave, iz njih pa lahko hkrati pripravimo tudi okusne in sočne sendviče.

Štručka s šunkoPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Štručka s šunko

Štručka s šunko ali šunkina štručka je pšenično belo pekovsko pecivo podolgovate oblike v obliki štručke. Štručko prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva, katerega na površini krasi nežno in rahlo hrustljavo zapečen sir slovenskega porekla, v notranjosti pa je mesno polnilo izdelka šunke.

Štručka s šunko je drobni pekovski izdelek, ki se lahko uporablja, kot idealna jed za zajtrk ali malico.

Pletenica z rozinamiPEKARNE PTUJ

Pekovsko pecivo posebne vrste - Pletenica z rozinami

Pletenica z rozinami, je pšenično belo pekovsko pecivo posebne vrste, katero je ročno sestavljeno in pleteno v obliki štručke iz treh podolgovatih si pramenov. Pletenico prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, in omamnem okusu drobnega pekovskega peciva, na površini ter v notranjosti pa jo krasijo sočne in okusne rozine.

Pletenica z rozinami je pekovski izdelek, ki se lahko konzumira kar s pomočjo trganja samega izdelka je pa idealen priboljšek k malici ob okusno dobri kavi ali čaju.

Štručka francoskaPEKARNE PTUJ

Pšenično belo pekovsko pecivo - Štručka francoska

Štručka francoska je pšenično belo pekovsko pecivo podolgovate oblike v obliki štručke. Francosko štručko prepoznamo po hrustljavo nežno zapečeni skorji, omamnem okusu drobnega pekovskega peciva ter po značilnih si prečnih rezih.

Francoska štručka je drobni pekovski izdelek, ki se uporablja za pripravo hot-dok prehrane v kombinaciji okusnih hrenovk, klobas, ketchapa in zelenjave, iz njih pa lahko tudi pripravimo okusne sendviče.